img_3566

Efter mycket slit och anvancerad computer hacking är min nya sida äntligen färdig. Här i bloggen kommer det gå att kolla in vad jag jobbar på för tillfället.
Just nu har jag ett längre kontrakt för Stark Filmproduktion där jag gör företagsfilm. Bland annat en större film för ett större speditionsföretag. Jag har dessutom nyligen levererat en serie internfilmer för Volvo Penta.

 

img_3544

Filmen för speditionsföretaget, jag kommer återkomma till den här framöver, innebar lite drönarbilder över hamninloppet här i Göteborg. Min DJI Inspire 1 PRO är otroligt rolig att flyga och levererar riktigt grymma bilder. Ett plus att det går att byta optik på kameran.

img_3548

Jag var även uppe i ottan och filmade lite gryningsbilder i 4K RAW en dag för speditionsfilmen. Jag blev positivt överraskad över detaljrikedomen, det dynamiska omfånget samt färginformationen min kamera samlar upp i RAW.

img_3551

Sista delen i sista filmen av fyra för Volvo Penta spelades in i en skogsdunge. Jag har monterat mitt 70-200mm och förlängningskonverter på kameran för att kunna få till en snygg skärpedragning som startade på ett löv, gick via träd och grenar för att till sist hamna på huvudmotivet.